Udvikling må ikke stagnere for digitalisering i virksomheden!
Vi vil vise danske fremstillingsvirksomheder fodelene ved digitalisering og hvordan man skal omstille sig
digital transformation, digital business model, business model, business development, b2b, manufacturing, fremstillingsvirksomhed, data
15737
post-template-default,single,single-post,postid-15737,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Udvikling må ikke stagnere for digitalisering i virksomheden!

Udvikling må ikke stagnere for digitalisering i virksomheden!

Det er vores erfaring, at når virksomheder hjælpes til at se behovet for og værdien i at nytænke, så er de faktisk ret gode til det. Men det kan være svært som traditionel fremstillingsvirksomhed selv at få idéen til at udvide perspektivet. Og efter selve nytænkningen skal man jo så også finde ud af at implementere, så det nytænkte virker i helheden. En dygtig ekstern rådgiver kan hjælpe virksomhederne til at se, udvikle og implementere de nye muligheder.

Danmark skal blive bedre til at udnytte digitalisering til at skabe værdi og ny forretning

Når det gælder mere traditionel administrativ digitalisering, fx e-fakturering og ERP, er danske virksomheder nummer et i EU, men undersøgelser viser, at de danske virksomheder måske er begyndt at hvile lidt på laurbærrene og i højere grad holder sig til det kendte i forhold til virksomheder i andre lande, som vi normalt sammenligner os med (kilde: EUROSTAT).

...når vi siger, at digital transformation er nødvendig, så mener vi en grundlæggende forandring
Når vi siger, at digital transformation er nødvendig, så mener vi en grundlæggende forandring – ikke blot en digitalisering af noget eksisterende. Danske virksomheder ligger som nævnt nummer et i EU målt på digitalisering af administrative processer, men når det drejer sig om brug af nye teknologier i produktionen og koblingen til digitale services og forretningsmodeller, så halter Danmark faktisk efter både Holland, Storbritannien, Tyskland, Finland, Norge og Sverige (kilde: EUROSTAT). Med andre ord skal vi i Danmark blive bedre til at bruge det digitale til at skabe mere værdi og ny forretning.
Danske virksomheder er nummer et i EU i forhold til administrativ digitalisering, men det er vigtigt at holde sig selv og sin virksomhed ved ilden og ikke lade udviklingen gå i stå!
Projektet “Digitale Forretningsmodller Til Fremtiden”, som er støttet af Industriens Fond, retter sig imod danske fremstillingsvirksomheder, og målet er at udvikle og formidle viden, metoder og værktøjer, som stiller skarpt på, hvorfor det er vigtigt at tænke i nye forretningsmodeller, produkter og services, og hvordan man rent praktisk kan gøre det. Man kan læse mere om projektet, og om hvordan man som fremstillingsvirksomhed kan deltage her.

Læs mere omkring hvad Digital Business Model kan hjælpe dig med her, eller kontakt os her/*