Open Lab: Data og intelligent produktion – digitalbusinessmodels.dk
Vi vil vise danske fremstillingsvirksomheder fodelene ved digitalisering og hvordan man skal omstille sig
digital transformation, digital business model, business model, business development, b2b, manufacturing, fremstillingsvirksomhed, data
15851
mec-events-template-default,single,single-mec-events,postid-15851,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Open Lab: Data og intelligent produktion

Sådan kan du bruge data til at overvåge, styre og analysere produktionen

Dette Open Lab fokuserer på, hvordan opsamling af data fra maskiner og robotter i produktionen kan bruges til at overvåge, styre og analysere produktionsprocesser og skabe nye forretningsmuligheder.

Sensorer og opsamling af data fra produktionen kan give dig viden om status og mulighed for at øge hastighed, tilgængelighed og kvalitet. Du vil altid kunne vide, om en maskine står stille, og hvorfor den står stille, så du med det samme kan sætte gang i fejlrettelse. Du kan også analysere på effektiviteten, så du kan identificere og eliminere flaskehalse og optimere processer. Det giver bl.a. mulighed for planlægning af fleksibel produktion og for at automatisk at dokumentere produktionsprocesserne

Demonstration og mulighed for sparring med eksperter
Eksperter vil fortælle om og demonstrere forskellige teknologier til digitalt styret produktion, og der vil være mulighed for sparring om mulighederne i jeres virksomhed.

Opsamling af data fra robotter og fra “gamle” maskiner
Vi kigger på robotter, som er født digitale, og vi taler om, hvordan man også kan opsamle data fra produktionsmaskiner, som ikke er forberedt til dataopsamling. Vi får desuden demonstreret, hvordan man med opsamling af data og online overvågning af produktionen kan styre og analysere produktionsprocesser, eksperter giver gode råd om, hvordan man kommer i gang med at bruge data.

Digital forretningsudvikling og implementering
På den baggrund vil vi se nærmere på, hvordan teknologierne skaber muligheder for digital forretningsudvikling – digitale services og digitale forretningsmodeller – og på hvordan man bedst griber forandringsprocessen an, så man høster den fulde værdi.

Det er ikke nødvendigt at have viden om sensorer og opsamling af data på forhånd, men det er relevant at have indsigt i virksomhedens produktionsprocesser og maskiner samt at have fokus på forretningsudvikling. Vi anbefaler at deltage med to personer fra hver virksomhed, fx en medarbejder med teknisk indsigt i produktionen samt en medarbejder med ansvar for forretningsudvikling.

Tid: 7. oktober 2019 kl. 09:00-17:00
Sted: Teknologisk Institut i Odense
Info og tilmelding: skriv til projektleder Cathrine Lippert på cal@teknologisk.dk

Date

07 okt 2019

Time

09:00 - 17:00

Placering

Teknologisk Institut Odense
Kategorier

Arrangør

Cathrine Lippert
Email
cal@teknologisk.dk
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

/*